diumenge, 25 d’octubre del 2009

Poe sota les grades del Centre Cultural

Aquest dilluns 19 d’octubre, hem inaugurat al Centre Cultural de Cardedeu l’exposició de diversos elements escenogràfics que el grup Dagoll-Dagom va fer per l’espectacle musical Poe.
L’exposició que s’ha fet sota les grades del teatre, ha estat ambientada pel Josep Castells, amb diverses peces del musical Poe de Dagoll-Dagom,
elements escenogràfics dels Germans Castells Planes, el vestuari de l’acció Poe que es va desenvolupar durant la Festa major al Garitu, dissenyada i costumitzada per l’Anna Estany, i el disseny de la il·luminació del Toni Magrinya.
El resultat es espectacular, i a partir de la inauguració, l’exposició es podrà veure a l’entrada, mitja part i sortida de tots els espectacles que es facin al Centre Cultural fins el 22 de novembre.
Si teniu molt interès en visitar aquesta exposició, tant individual com col·lectivament, podeu contactar amb el Patronat de Cultura per concertar una visita a la carta.
Esperem que aquesta proposta us interessi, i si teniu l’ocasió de visitar-la, segur en sortireu impressionats perquè es de ... Poe!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada